EFIC Academy & Virtual Pain Education Summit 2021

17.09.2021

EFIC Academy er en videobaseret undervisningsplatform som følger EFIC’s curriculum omkring smerter.
Videoerne dækker bl.a. neurofysiologien bag smerter, undersøgelse og behandlingsmuligheder som bliver leveret af specialister indenfor deres felt. 

EFIC Virtual Pain Summit 2021 er en konference med fokus på smerter indenfor adskillige discipliner, du kan se programmet ved at trykke på linket her

Vi har i SMOF valgt at købe adgang til alle vores medlemmer, og du kan derfor få gratis adgang til platformen til og med d. 7 November 2021. 

Sådan får du adgang

Du skal være medlem af SMOF for at få adgang til EFIC-platformen. Er du endnu ikke medlem kan du følge linket op i toppen af hjemmesiden under ”medlemskab”. Hvis du tidligere har været tilmeldt EFIC Virtual Pain Summit 2020, skal du også tilmelde dig som nedenstående:

Hvis du er medlem: 

  1. Skriv en mail til smof@fysio.dk med dit fulde navn, om at du ønsker adgang og vi vil sende dig koden hurtigst muligt. 
  2. Gå ind på https://academy.europeanpainfederation.eu/ og tryk ”join Academy” og vælg derefter ”Allied Professionals”. 
  3. På næste side kommer du til ”Cart” hvor du skal indtaste din koden i det grå felt: ”Coupon code” 
  4. Derefter skal du udfylde de relevante informationer og tilmelde dig. Vær opmærksom på at du skal indtaste betalingsinformationer, men at der ikke vil blive trukket noget beløb så længe at koden er registreret, beløbet skal være 0,-. 
  5. Når du er registreret, vil du modtage logininformationer til to steder, det ene www.europeanpainfederation.eu hvor du kan få et overblik over medlemskab og abonnement. Dernæst vil du modtage login til https://academy.europeanpainfederation.eu/ som er adgangen til selve læringsplatformen. 


Hvis du har problemer med ovenstående, kan du kontakte os per mail, hvis du har problemer med login til Academy, skal du kontakte EFIC direkte: academy@efic.org, som svarer indenfor kort tid.

Du skal være opmærksom på at din betalte adgang via SMOF udløber d. 7 November og derfor skal du huske at afmelde dig medlemskabet da det vil blive trukket automatisk på denne dato. Det er derfor dit eget ansvar for at få dig afmeldt hvis du ikke fortsat ønsker et medlemskab.